Bilde15_edited.png

EN DIGITAL UNGBRASS

I år skal vi arrangere UngBrass digitalt! Det vil si at vi vil møtes på digitale plattformer og at opplegget blir litt justert fra de tidligere årene. UngBrass 2021 skal bli minst like bra som de før, om ikke enda bedre!

Ole Edvard Antonsen!

Påmeldingsfrist:

Mandag 17. mai 

Kl. 15:00

Arrangement:

Søndag 6. juni

Kl. 15:00

Viktige datoer:

Alle påmeldte vil få tilsendt en link på forhånd.

For å være med må man melde seg på her:

 

Ved påmelding får du tilsendt en t-skjorte i valgt størrelse.

Vi vil lage en musikkvideo av to musikkstykker som vi skal presentere på den digitale samlingen 6. juni. Vi vil derfor at alle som er med på disse, lager et video-opptak hvor man spiller inn sin stemme til disse stykkene sammen med en "playalong". Filene til dette finner du på deltakerne sitt område. For å komme inn trenger du et passord som du får med påmeldingen.

Deltakerområdet finner du her:

Bruk den tilsendte t-skjorten når du gjør disse opptakene og prøv å film fra en vinkel slik at vi kan sette sammen videoen som et hornorkester. F.eks. Spiller du kornett filmer du fra høyre eller tuba/horn er kamera rett foran.

Trombone/eufonium/bariton filmes fra venstre.

Mer informasjon finner du i deltakerområdet.

Vi har vært så heldige å få med Ole Edvard Antonsen til UngBrass i år, og han vil fortelle og vise film fra in fantastiske karriere. Etter det kommer han med utgangspunkt i Salvation Army Instrumental Album no.19 også kalt 101 tekniske øvelser (finnes på zoom-møte siden) hvor han vil forklare hvordan han øver osv. Det blir mulighet for å stille spørsmål i løpet av denne seansen.

unnamed.jpg

Ole Edvard Antonsen blir med!

Vi håper nettopp du vil være med på UngBrass2021og venter spent på din påmelding. Bli med på et par innholdsrike timer og opplev inspirasjon, læring og velsignelse!